ZEKA OYUNLARI

Okulumuzda 1.dönem başlattığımız zeka oyunları kursu Suzan TURAN öncülüğünde ,çocukların eğlenerek öğrendiği bir süreç haline dönüşmektedir.Çocukluk döneminin başı sayılan,okulöncesi dönemde akıl ve zeka oyunlarının uygulanması çocuklarda aşama aşama kişilik gelişimlerini destekler.Başta farkındalık becerisi olmak üzere,ayırt etme,görsel algı becerileri gelişir.Soyut ve somut objeler arasındaki ilşkiyi kurabilme,stratejik bakış açısı geliştirme,sözel ifade ve el becerileri kullanabilme,psikomotor becerilerini geliştirme olarak ,çocuklar için keyifli bir öğrenme metodudur.Çocuklar hangi yaşta olursa olsunlar,olmazsa olmazları oyunlardır.Oyun oynarken çocuklar birçok gelişimlerini tamamlamış olurlar.

04-04-202404-04-202404-04-202404-04-202404-04-2024